De Knokke Zoute Tennis Club vzw organiseert in samenwerking met de Rafa Nadal Academy verschillende trainingssessies. Op zondag 10 februari zullen verschillende jongeren van Knokke-Heist de kans krijgen om een trainingssessie bij te wonen onder de leiding van de trainers van de Rafa Nadal Academy.

De trainingssessies starten om 14u en gaan door in de gemeentelijke sporthal Laguna, Krommedijk 32 te Knokke-Heist

De Rafa Nadal Academy by Movistar met hoofdzetel in Manacor (Mallorca) werd in 2016 opgericht met als doel een vooraanstaand trainingscentrum binnen de internationale tenniswereld te worden. Met de drijvende kracht van sportman Rafa Nadal weet de Academy tennis en onderwijs te combineren, zodat studenten een carrière in tennis kunnen ontwikkelen zonder hun academische studies te verwaarlozen. Het bouwkundige project beslaat meer dan 24.000 m2 en omvat een waaier van indrukwekkende faciliteiten verspreid over het studentenhuis, de trainingsschool, het hotel, de sportterreinen, kleedkamers, bar, het ziekenhuis en de groene zones.