Vier nieuwe gezichten binnen de wijkteams Knokke en Heist. Inspecteurs Didier Dewaele (51), Arne De Blauwe (25) en Karolien Koekuyt (24) leren sinds kort de kneepjes van het vak als wiekfliek.

Wijkteam Knokke

Inspecteur Didier Dewaele verlaat het interventieteam voor een nieuwe uitdaging als wiekfliek van de wijk Oud Knokke-Oosthoek. Hij neemt er de fakkel over van Serge Degrande die tijdelijk het wijkteam Heist versterkt. “Ik ken de wijk als mijn broekzak”, lacht Didier. “Als kind groeide ik op in de omgeving van het oud-ziekenhuis. De auto laat ik zoveel mogelijk staan, want te voet of met de fiets ben ik beter aanspreekbaar.” Ook inspecteur Arne De Blauwe gaat aan de slag bij het wijkteam Knokke. Arne versterkt waar nodig het team.

Je kan Didier en Arne bereiken via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu. Didier is ook bereikbaar op het nummer +32 478 877 104. Vertoeft hij niet in zijn wijk, dan kan je hem vinden in het politiecentrum in de Van Steenestraat 10 in Knokke-Heist.