Aanstaande zondag is het zover en zullen de winnaars van de 91ste editie van de Oscars bekend gemaakt worden. Uiteraard draait het al lang niet meer alleen om wie zo’n felbegeerd gouden beeldje mee naar huis neemt. Heel modeland zit op het puntje van haar stoel om de mooiste creaties op de rode loper te zien verschijnen. En natuurlijk te spotten welke beroemdheden volledig de plank mis hebben geslagen. Kun jij ook bijna niet wachten tot zondag? Kijk hieronder dan even naar een terugblik van de tien mooiste outfits van vorig jaar.

De Oscaruitreiking vindt plaats op zondag 24 februari in het Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles. Nederlandse tijd is dit in de nacht van 24 op 25 februari en is het spektakel vanaf middernacht te volgen op Net5. Genomineerden als The Favourite, A Star Is Born en Bohemian Rhapsody maken in ieder geval kans om te winnen.