Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Voordat de wijn de lippen rijkt, is daar heel wat vakmanschap aan vooraf gegaan. Bij Bacchus in de Lippenslaan weten ze deze passie perfect in de fles te gieten. Hun liefde voor wijn gaat verder dan kleur, smaak, geur en structuur, het begint al aan de stok, de juiste grond en de streek

Wijn kiezen is maatwerk en dat hebben we bij Bacchus Wine and Spirits goed begrepen. De gelegenheid, het tijdstip, het seizoen en het gerecht, allemaal bepalend voor de keuze van de juiste wijn en daar willen wij u graag mee helpen.

Bacchus biedt – noblesse oblige – uiteraard de grote klassiekers en terechte toppers aan, met veel Frans en mediterraan vuurwerk. Maar ook een uitgelezen selectie betaalbare kwaliteit uit andere regio’s en een uitzonderlijk gamma aan champagnes staan voor u ter beschikking. Naast wijnen, bieden we ook een grote keuze aan gedistilleerde dranken aan.

Zo zijn er onder meer 150 whisky’s, 80 rums, 100 gins, een prachtige collectie oude Madeirawijnen en nog zoveel meer…

The place to be op 19 mei: onze tasting venue ‘Les Cols’. Tijdens het wine tasting event ‘Fête des Cols’ brengen we een toffe mix van drinks & food. Je kan er natuurlijk proeven van diverse Europese wijnen en champagnes, maar ook bierfans zijn van harte welkom. Kies je favoriete hapjes van de charcu of oyster bar & you’re in for a treat!

ACTS

Dust Beer (Belgium), Domaine Lissner (Alsace), Domaine Ledogar (Languedoc), Domaine Montanet-Thoden (Bourgogne), Laherte Frères (Champagne), Mas Den Gil (Priorat), The Madeira Collection (Portugal), Domaine Guillemot-Michel (Bourgogne), Domaine De Sulauze (Provence), Domaine D’Edouard (Bourgogne), Domaine D’Aurensan (Armagnac), Domaine Devevey (Bourgogne), …

Lippenslaan 13-15, 8300 Knokke
+32 (0)50 / 607 275