Jones Gallery organiseerde onlangs een prachtige, geslaagde vernissageavond. Een avond om nooit te vergeten. Schepen van Cultuur Annie Vandenbussche verzorgde de inleiding van de avond.

De Fine Art fotografie van Tom D. Jones werd de laatste jaren meerdere malen bekroond in grote internationale wedstrijden. De meest opvallende is toch wel de Hasselblad Master Award 2012. Dit tweejaarlijks exclusief fotogebeuren staat wereldwijd synoniem voor creativiteit, kunst en vakmanschap. Tom D. Jones is daarmee de allereerste Belgische Hasselblad Master en treedt zo bij in een lijst van illustere namen waaronder Anton Corbijn, Albert Watson, Howard Shatz… enz. Kenmerkend voor z’n werk zijn de strakke composities, licht en diepte die vooral een enorme rust en eenvoud uitstralen. Foto’s: Jones Gallery