Op uitnodiging van Le Cygne komt het Schotse Dansgezelschap zijn gevierde 9/11-geïnspireerde dansvoorstelling éénmalig in België brengen! De één uur durende podiumproductie is een mix van danstheater, lichtspel en geluid dat niemand onberoerd laat.

ShaperCaper heeft zijn stuk mogen brengen in het 9/11 Memorial Museum in New York in 2017 ter ere van hun 15-jarig bestaan. Daarnaa heeft de voorstelling getoerd in o.a. New York, Londen, Sao Paulo, Berlijn, Glasgow, Leeds etc…

De aangrijpende choreografie van Thomas Small, met dansers Ellen Cobbaert en Vince Virr heeft al prachtige reviews ontvangen van The Scotsman en The Herald (UK) en komt voor één avond naar België! Le Cygne stelt met trots dit hedendaagse dansstuk voor in een niet evident thema dat meer dan ooit op de voorgrond treed.

Daar wil je toch ook bij zijn?
Tickets voor deze unieke paasvoorstelling te verkrijgen via Scharpoord:
https://cultuur.knokke-heist.be/event/within-this-dust-shapercaper