Ook dit jaar is het magazine Marie Claire present tijdens de fameuze Nacht van het Zoute. Ze organiseren er opnieuw een heuse Fashion & Beauty Walk langs de boetieks die hun deuren tot negen uur ’s avonds openhouden want… de herfst- wintercollectie is gearriveerd! De modeshows en luxeauto’s veroveren dan de straten van Knokke en tijdens het winkelen geniet je van een gratis hapje en een verfrissende TAO. In Zoute Avenue verrast Alexandre de Paris je met een heuse kapselanimatie. Sfeer verzekerd.

Mis de Marie Claire Beauty & Fashion Walk niet. We stippelden voor jou een route uit vol hippe en stijlvolle winkels. Passeer langs Not Shy, Maje, Zoute Avenue, Boetiek Nord, Sandro en Serendipity store. Zij hebben een kleine verrassing in een leuke goodiebag voor elke Marie Claire-lezeres in petto.