Van 10 tot en met 13 oktober 2019 vormen de hippe Kustlaan en het mondaine Albertplein de ideale achtergrond voor 18 spectaculaire auto podia. Onze 18 premium auto partners sieren er het straatbeeld op met hun nieuwste creaties en Belgische premières. Ook op de Zeedijk zijn verschillende paviljoenen en exposities te vinden waar men absolute droomwagens kan bezichtigen. De Topmerken die u er kunt bewonderen: Alpine, Alpina, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Ferrari, Mercedes-Benz, Porsche, Land Rover, Audi, Rolls-Royce, Mc Laren, BMW, Alfa-Romeo, Lamborghini, Lexus, Tesla & Bugatti.

We kunnen het event gerust omschrijven als hét openlucht autosalon van ‘s werelds meest prestigieuze merken. Een boeiende en relaxte ballade, een sfeervol kader en de typische Zoute spirit, alle troeven zijn hier voorhanden om het mooiste en meest recente autodesign te ontdekken. U maakt er in optimale omstandigheden kennis met uw volgende wagen!

Op onze Instagram deze week!