Naar aanleiding van het 40-jarig burgemeesterschap van Graaf Leopold Lippens organiseert het gemeentebestuur op zaterdagnamiddag 26 oktober 2019 een groots opgezet volksfeest in het vernieuwde stadion Olivier in de Smedenstraat.

Happy hour

Ter hoogte van het vernieuwde tribunecomplex plant de burgervader samen met zijn kinderen en kleinkinderen om 15 uur vooreerst een herdenkingsboom en wordt ook de nieuwe naam van het sportpark officieel onthuld. Vanaf 15.30 uur start dan een geanimeerde happy hour.

Live concert van Bart Peeters en de Ideale Mannen

Om 16.30 uur mag jong en oud zich verwachten aan een live optreden van Bart Peeters en zijn band de Ideale Mannen. Momenteel is Bart naar aanleiding van zijn 60ste verjaardag in volle voorbereiding van zijn Deluxe-concerten in de Lotto Arena in Antwerpen maar toch wilden hij en zijn topmuzikanten dit feestje in Knokke-Heist absoluut niet missen.

Vlaamse wereldmuziek

Bart Peeters kennen we als de man van de vrolijke muziekjes met vlot meezingbare refreinen, al hebben zijn liedjes wel vaker een diepere ondertoon en bevat zijn repertoire ook meer ingetogen nummers. Onze rondhuppelende bard zal vanop het grote podium het stadion doen weergalmen met aanstekelijke wereldritmes: van reggae, ska en samba over bluegrass, gospel en hitsige gipsyjazz tot Franse musette en uitbundige Balkanmuziek. En wanneer een paar duizend Knokke-Heistenaars Heist-aan-Zee zullen meeneuriën, dan zal dit sowieso zorgen voor een onvergetelijk kippenvelmomentje. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here