Indeling : inkomhal, lumineuze ruime woonkamer in parket met open haard, dining room, sublieme open volledig geïnstalleerde keuken,grote raampartijen met open zicht op uitstekende mooi onderhouden groene tuin. Op de kelderverdieping bevindt zich een heel ruime garage met praktische opbergkamers.


Op het 1ste verdiep : gastentoilet, drie unieke slaapkamers in parket, 1 masterbedroom met ingemaakte kasten en privatieve badkamer met dubbele lavabo en bad. De 2de slaapkamer beschikt eveneens over ingemaakte kasten en een zongericht terras. Een derde ruime slaapkamer. Tweede badkamer met enkele lavabo, douche en toilet.
2 de verdiep : 2 ruime unieke slaapkamers met gemeenschappelijke badkamer met enkele lavabo, douche in natuursteen en toilet.
Rondom de koppelvilla bevindt zich een prachtige tuin met zonneterras. Privatieve uitgang naar de Kustlaan!
Deze unieke villa is in uitstekende staat en met klassevolle materialen afgewerkt! Bezichtiging warm aanbevolen! Maak een afspraak met Gregory De Bisscop: 0477 65 70 95

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here