Riante alleenstaande villa gelegen in hartje Zoute op een terrein van 1500 m², op wandelafstand van het Dominikanen kerkje, de winkels en het strand.

Indeling: royale inkomhal ,vestiaire en gastentoilet, een volledig ingerichte keuken met wijnkelder en ontbijthoek/eetplaats. Lumineuze woonkamer met een gezellige zithoek uitgevend op het zuidgericht terras en prachtige tuin.
Op de verdieping: master bedroom met privé badkamer en dressing. 3 ruime slaapkamers, elk voorzien van een dressing en badkamer. Afzonderlijke conciërgerie (boven de garage) voorzien van woonkamer, slaapkamer en badkamer.

De villa geniet een uiterst luxueuze afwerking en wordt voorzien met op maat gemaakte meubels, beschikt over een personenlift en een dubbele garage. Interesse? Vraag naar Gregory De Bisscop bij www.immobis.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here