Luxelabel Kate Spade breidt haar bestaande horloge-aanbod uit en komt nu met smartwatches.

Het Amerikaanse designermerk creëerde de horloges in samenwerking met Fossil en Google. Dragers van de smartwatches hebben onder andere toegang tot een hartslagmeter, navigatie, weerberichten, muziek en sport-apps.

Anders dan de smartwatches die al op de markt zijn, zoals de Apple Watch, heeft de smartwatch van Kate Spade vrouwelijke details. Zo zijn de horloges er volledig in de kleur roze, of met roze details. “We hebben enkele van onze meest iconische ontwerpelementen genomen, waaronder de details met de schoppen en sint-jacobsschelpen, om het horloge een speciaal Kate Spade New York-gevoel te geven, terwijl de siliconen band en het lichte ontwerp niets afdoen aan de functionaliteit,” zegt creatief directeur Nicola Glass.

De smartwatches variëren in prijs van 299 euro tot 375 euro. Enkel de handtassen van Kate Spade zijn te koop bij Ralet. Of daar ook de smartwatches komen te liggen kon het merk ons niet bevestigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here