Ian Lodens

‘Personality of the Year’. Je vindt ze van Groot-Brittannië over de Verenigde Arabische Emiraten tot in Zuid-Afrika, maar nog niet in onze badstad. Dus, dacht de digitale krant van Knokke-Heist, laat ons dan maar een eigen award opzetten. En de inzet is… de roem in Knokke-Heist en zonder twijfel ver er buiten…voor het leven!

Iedereen kon zoals je de afgelopen weken z’n stem uitbrengen. Van atleet, over kleine zelfstandige tot grote managers.

Volgens uitgever Geert Deman is de missie “aandacht en erkenning geven aan mannen en vrouwen die door hun sterke persoonlijkheid en inzet voor het imago van Knokke-Heist en hun evenwichtige levensattitude professioneel het verschil hebben gemaakt in 2019”. Er was maar één regel. Politiekers konden niet worden genomineerd want deze mensen zetten zich sowieso in voor onze gemeente en doen om de zes jaar mee aan verkiezingen.

Deze award onderscheidt zich volgens Deman van andere ‘harde’ business awards door het feit dat je niet alleen je ‘harde skills’ in het professionele leven, maar ook je dagdagelijkse ‘soft skills’ op familiaal en persoonlijk vlak zal moeten bewijzen.

Net voor het weekend werden de stemmen uit de server gehaald met dit resultaat.

  • Ian Lodens: 16190 stemmen
  • Danny Lannoy: 3523 stemmen
  • Sophie Van Biervliet:  2142 stemmen
  • Véronique Seels: 1952 stemmen
  • Bart Desmidt: 1714 stemmen

Onze atleet Ian Lodens mag zich dus de “KH Personality of the Year 2019” noemen. Een ere-titel voor het leven die je maar één keer kunt winnen! De komende dagen zullen de lokale mediakanalen de nodige aandacht besteden aan de eerste winnaar van deze nieuwe award!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here