Het is bijna onnodig om te zeggen, maar Kaia Gerber’s ster is rijzende, en niet zo’n beetje ook. De dochter van nineties supermodel Cindy Crawford is niet alleen één van de populairste modellen van het moment, maar ook een waar streetstyle icoon, en binnenkort zelfs een schoenenontwerper. Het topmodel slaat namelijk de handen ineen met het populaire schoenmerk Jimmy Choo voor een exclusieve collectie in de stijl van het model, zo maakte het schoenmerk gisteren bekend.

Kaia Gerber x Jimmy Choo

Samen met één van de favoriete schoenmerken van Sex And The City’s Carrie Bradshaw brengt Kaia Gerber op 2 februari vier verschillende schoenen uit in samenwerking met Jimmy Choo: combat boots met veters, laarzen met een western-tintje, slingback hakken met slangenprint en een paar simpele, zwarte hakken. Kaia heeft zich voor de collectie laten inspireren door de bekende Cruz laarzen van het label, een van haar favorieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here