Nieuwbouwwoning van 216 m² gelegen op een terrein van 231 m² in de exclusieve verkaveling Valkenerf aan de rand van de nieuwe golf van Knokke in een rustige groene omgeving. Deze hoekwoning omvat op de gelijkvloerse verdieping: inkomhall, vestiaire, apart gastentoilet, ruime lichtrijke living met zithoek en gashaard, eetplaats uitgevend op het ruime terras met zicht op de aangename tuin, volledig ingerichte open keuken, berging/wasplaats en inpandige garage voor 1 autostaanplaats.

Eerste verdieping: 3 ruime én volwaardige slaapkamers, 1e badkamer met ligbad, inloopdouche en ruim lavabomeubel alsook een 2e badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, nachthall met apart toilet. Op de tweede verdieping: ruime en praktische zolderverdieping waar men een 4e slaapkamer en badkamer kan maken indien gewenst.
Sublieme afwerking met het gebruik van kwaliteitsvolle duurzame materialen.


Deze woning wordt momenteel afgewerkt als modelwoning, voor meer informatie contacteer Immo Nano 050/60 60 78.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here