‘Temptation Island’ zit in een stroomversnelling en het gevaar ligt op de loer. Het vertrouwen van de koppels in hun partners is dan ook flink aan het wankelen. Als één van de mannen de verleiding niet meer kan weerstaan, zaait de gevreesde gong voor paniek en verwarring.

Op de negende dag van het experiment wordt duidelijk dat de verleiding keihard heeft toegeslagen. Arda wordt namelijk niet alleen wakker, maar met verleidster Eline. De twee lieten de avond ervoor het feestgedruis links liggen om elkaar beter te leren kennen… op zijn slaapkamer. Volgens Arda is er echter niks gebeurd, behalve praten. Maar hij verbrak wél een regel van Elke: niet met een ander in bed. De gong gaat dan ook af in villa Minitel. Maar dat is slechts het begin…

“Ik hoop van niet, maar ik denk ergens dat het wel Arda is. Omdat hij altijd een stapje verder gaat”, blikt Elke de volgende dag terug. “Ik weet dat het nog goed kan komen, zolang hij maar niet met iemand kust of met iemand in bed ligt. (…) Ik ben gewoon superbenieuwd naar zijn uitleg.”

Arda is zich ondertussen van geen kwaad bewust en ziet zichzelf juist als sterke speler ‘omdat hij de verleiding is aangegaan’. Maar langzaam maar zeker beginnen er ook gevoelens bij te komen en na een avondje feesten vertrekken de twee wéér samen richting de slaapkamer. Deze keer blijft het niet bij slapen. “Als er echt seksuele spanning is dan kun je dat niet tegenhouden”, verklaart Arda. “Ik wou dat ik vrijgezel was.”

De exit van Gianni en Melissa in ‘Temptation Island’ betekent dat een nieuw koppel hun entree doet. En die wakkeren de passie alleen maar aan…

Beeld © Temptation Island

Nu het Temptation-avontuur voor Gianni en Melissa erop zit, zijn er nog maar drie koppels over. Maar daar komt snel verandering in, want Zach en Simone staan al in de startblokken. “Toevallig stonden de koffers al klaar”, vertelt Zach als ze tegenover de presentatoren staan. Het koppel heeft net een vakantie in Dubai achter de rug als ze een telefoontje krijgen en hun vlucht omgooien. 

De tortelduifjes zijn ongeveer een jaar samen en wonen ook al die tijd al samen. Ze zijn dan ook helemaal klaar voor de volgende stap: kinderen. Temptation Island is dan voor hen ook dé ultieme test. “Ik kijk al vier jaar lang alle seizoenen en ik denk steeds: ‘Waarom kunnen die idioten het niet gewoon volhouden?'” vertelt Zach. “Ik denk dat ik het wel aankan.” Hij ziet zichzelf als een echte verleider, en die zijn volgens hem niet te verleiden. Al doet zijn eerste avond in de villa anders vermoeden…

Zach vertelt dat hun leeftijdsverschil (ze schelen zeven jaar) geen enkel probleem is. Maar volgens de verleidsters is hij nog helemaal niet klaar voor huisje, boompje, beestje. Toch is Zach al eens verloofd geweest, maar zijn verloofde ging destijds vreemd. Wordt hij deze keer weer bedrogen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here