Het is BABOR’s overtuiging dat elke vrouw de beste versie van zichzelf is als ze zich mooi, verzorgd en goed in haar vel voelt.

Belissa Knokke © Jürgen de Witte

De mondbescherming behoort dan ook vanaf nu tot onze dagelijkse begeleiders. Voor onze gezondheid heel nuttig maar voor onze huid echter niet zo bijzonder fijn. We laten u zien hoe u uw huid het beste onder het beschermingsmasker kunt verzorgen en onzuiverheden kunt voorkomen.

Dit doet het dragen van een mondbescherming met onze huid

In het openbaar vervoer is het nu verplicht een beschermingsmasker te dragen. Wie snel iets moet afhandelen en het masker maar kort draagt, zal vermoedelijk geen grote problemen op de huid waarnemen. Wie echter door zijn werk gedurende meerdere uren een gezichtsmasker moet dragen, kan te maken krijgen met huidproblemen zoals onzuiverheden, roodkleuringen en irritaties. Het continu dragen van het masker kan leiden tot wrijving en drukpunten op de huid. Het zweet onder het masker verstoort bovendien de huidbeschermingsbarrière, laat haar uitdrogen en maakt haar gevoeliger voor irritaties en onzuiverheden.

`s Avonds heeft uw huid speciale aandacht nodig. Gebruik de tijd zonder mondbescherming om uw huid met nog intensievere verzorging te verzorgen, zodat ze zich tijdens de nacht optimaal kan herstellen. Vind het perfecte verzorgende gezichtsmasker voor uw huidtype of verzekert u zich nu vanaf een aankoopwaarde van € 90 van ons Black Pearl Mask in originele hoeveelheid* – voor het extra portie aan verzorging in tijden van het verplicht dragen van een beschermingsmasker.

Instituut Belissa 

Iris GobertBurg

Frans. Desmidtplein 13
8300 Knokke-heist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here