Bij Steeler zien we ieder nieuw project als een uitdaging om onze eigen torenhoge eisen te overtreffen. Het ontwikkelen van een custom jacht dat volledig voldoet aan de behoeften en wensen van onze veeleisende klanten leidt telkens weer tot nieuwe oplossingen. En de inspiratie die we opdoen wanneer we deze ideeën tot leven brengen, maakt ieder project een waanzinnig avontuur voor iedereen die erbij betrokken is. Is het niet tijd om uw eigen Steeler-verhaal te schrijven?

De Steeler Bronson 50 is de eerste tender cruiser op de markt waarbij het voorschip in open verbinding staat met de kuip. Deze open lay out, die uiteraard ook geheel afsluitbaar is met een glazen pui constructie, maakt van de B50 een powercruiser die veel meer leefruimte en comfort biedt dat wat men tot nu toe in dit segment gewend was. De riante kombuis aan bakboord en de zithoek aan bakboord  die split level geplasatst zijn voor de kuip vergroten niet alleen het ruimtegevoel aan boord, maar vergoten ook het comfort aan boord.

De hydrailische bimini van de Bronson 50 is een Steeler innovatie met twee functies. Ze beschermt niet alleen tegen de zon, maar door de kantelfunctie kan de bimini over de voorruit worden gelegd indien de weersomstandigheden daarom vragen.

Het optimaal genieten van die verschillende ruimtes, van boeg tot achtersteven, wordt gewaarborgd door de geïntegreerde kuip en kajuit, die in feite zijn ontworpen als één open ruimte waarin alle mensen aan boord makkelijk met elkaar kunnen blijven communiceren. Laten we samen de Bronson 50 eens goed bekijken, te beginnen bij de achtersteven.

Het achterste dek is een tegen de wind afgeschermde bank voorzien van zijtafels (met daaronder opslagruimte om elke centimeter optimaal te gebruiken, zoals u gewend bent van Steeler). Dit is een van die plekken op een boot waar de eigenaren en de gasten het liefst zitten, terwijl dat vaak niet kan. Meer naar voren toe zijn brede ligstoelen voorzien van een rugleuning die u naar achteren of naar voren kunt schuiven, zodat u zelf kunt bepalen hoe u en in welke richting u wilt liggen. Onder het loungebed bevindt zich nóg een grote opbergruimte met ruimte voor een eventuele kleine boot.

Midscheeps zijn er aan bak- en stuurboordzijde comfortabele loungebanken geplaatst, allebei voorzien van een tafel. Hier kunnen zeker acht mensen heerlijk en beschermd tegen de wind genieten van de lunch of van een cocktail. De kapiteins aan boord kunnen plaatsnemen op de vier professionele naar voren gerichte stuurstoelen waarbij het breedbeelddisplay en de console binnen handbereik zijn.

Zin in iets te eten of te drinken? Dan bereikt u via vier traptreden de kombuis om drankjes en eten te bereiden, terwijl u nog steeds direct contact hebt met de mensen die aan het roer zitten of relaxen op de bowrider-bank. Ook de split-level lounge is een fantastische plek om te relaxen op de bank zonder iets van alle actie te hoeven missen. Bij guur weer kan dit hele gedeelte met één druk op de knop worden afgesloten met een glazen dak en zijkanten.

En als dat nog niet genoeg is, kunt u heerlijk rustig toeven in een fantastisch ruim interieur, met een cabine over de volle scheepsbreedte onder de flybridge plus een master suite op stahoogte aan de voorkant met een doucheruimte. De loungebank kan ook worden omgevormd tot een bed en daardoor kunt u eropuit gaan met maar liefst zes gasten aan boord.

Al met al een enorme hoeveelheid benedenruimte voor een 50-voeter. En al net zo veel ruimte buiten om heerlijk “al fresco” van het leven te genieten. Waar wacht u nog op?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here