Een swimspa, jacuzzi of zwembad is een bron van relaxatie na een zware werkdag. Waterliefhebbers vinden bij ClimaWorld® hier in Knokke-Heist beslist wat ze zoeken. Het moderne leven vraagt steeds meer van ons: alles moet sneller, efficiënter en beter. Wie het hoofd boven water wil blijven houden om niet te bezwijken aan de dagelijkse rush, moet af en toe eens op de rem gaan staan. Eventjes alle stress overboord gooien. En genieten.

En laat dat nu juist onze specialiteit zijn! Dankzij ons ruim assortiment jacuzzi’sswimspa’s en zwembaden bieden we u pure relaxatie op een dienblaadje aan. U hoeft enkel nog de fles bubbels te ontkurken.

Maar voor ons gaat ontspanning verder dan waterpret. Daarom kan u bij ons ook terecht voor een saunainfraroodcabine of hamam.

Ook voor zwembadafdekkingen of jacuzzi-overkappingen kan u bij ons terecht.

Om de kwaliteit van uw spa of zwembad te garanderen, is een nauwkeurig onderhoud minstens even belangrijk. Informeer daarom naar onze eigen ontwikkelde waterbehandelingssystemen en onderhoudsproducten. Contacteer ons voor meer info en prijzen.

CLIMAWORLD®

Kalvekeetdijk 187

8300 Knokke-Heist

+32 50 628 487

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here