Misschien kies je er voor dit lange weekend te gebruiken om je slaapkamer een likje verf te geven! Wist je dat de kleur van je kamer invloed heeft op jouw seksleven? Wij in eerste instantie ook niet, tot nu. We dachten dat een lekker bed gekocht in één van de vele bedwinkels die KH rijk is, voldoende sexiness en een leuke bedpartner in principe genoeg zouden zijn voor een hele leuke nacht. Niet dus! De kleur van je kamer heeft dus ook veel invloed op jouw seksleven.

Feng Shui is een 3000 jaar oude filosofie dat draait om harmonie en evenwicht. Zo gelooft deze filosofie er in dat kleuren in de slaapkamer veel invloed hebben op jouw slaap, maar ook op jouw seksleven. Kleuren kunnen namelijk zorgen voor een positieve energie tussen jou en je partner. Welke kleur heeft welk effect?

Paars

Wil je een super goed seksleven (retorische vraag)? Verf jouw slaapkamer dan paars, want die kleur heeft het meest positieve effect op jouw seksleven. Yup, really. Het schijnt zo te zijn dat mensen met een paarse slaapkamer gemiddeld 3,5 keer per week sex hebben met hun partner. En, heb jij een paarse slaapkamer?

Groen

De kleur groen zorgt voor een energieker en opgewekter gevoel. Om deze reden is groen perfect voor stellen die in een sleur zitten. De kleur groen zorgt voor een frisse wind in jullie seksleven.

Rood

Een rode kleur associeert men met liefde, passie, sex en romantiek. En dat is niet voor niets! Rood kan jullie seksleven een echte oppepper geven. Kies als finishing touch voor rode gordijnen, deze hebben een extra positief effect. Maar pas op! Als jouw relatie niet zo lekker loopt, zorgt de kleur rood juist voor extra spanning tussen jullie (op de slechte manier).

Bruin

Een slaapkamer waar weinig in wordt gesext, is toch wel een bruine slaapkamer. Hoe dat komt? Een bruine kleur in je kamer zorgt voor een onrustig en geïsoleerd gevoel. Niet de meest fijne omgeving om sex in te hebben, volgens Feng Shui.

Grijs en zilver

De kleuren grijs en zilver zorgen voor een rusteloos gevoel. Je wilt door deze kleuren blijven bewegen. Als je wil slapen is dit wat minder fijn, maar voor je seksleven is dit top. Een kamer die helemaal grijs is heeft niet dit effect, die zilveren touch doet het ‘m.

Jammer voor de clubfans… maar mijn slaapkamer kleurt vanaf morgen paars!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here